Ihan heti kun sain haasteen olin varma että teen yhden tietyn puseron. Kuitenkin jostain taustalta sitten hyökkäsi listalle muitakin vaihtoehtoja, tässäpä alla kaikki listattuna ja lisäksi sitä pohdintaa :)

I heart you  (rav-link)

* Tämä pusero on ollut to-do listalla jo kauan. Ohjekin on hankittu joskus viime vuonna. En ole kuitenkaan tähän päivään mennessä uskaltanut aloittaa. Iso työ, paljon värejä. Mutta lopputulos olisi varmasti vaivan väärti! Vielä kun tytär juuri halusi lisätä tämän joululahjatoivelistalle <3 Olin ajattelut langaksi Dropsin alpakkaa, mutta se suunnitelma täytynee hylätä. Lanka nimittäin kutittaa minuakin jonkun verran, joten tytär ei luultavasti pystyisi tätä pitämään. Voisin käyttää myös cascade 220 woolia , mutta jotenkin on sellainen fiilis että haluaisin käyttää ohkaisempaa lankaa. Mitenkähän Novitan Nalle toimisi tässä? 

 

Cityscape (rav-link)

Neuletakki itselle. Vain vähän kirjoneuletta. Malli on mielestäni äärettömän kaunis, en oikein osaa edes selittää mikä siinä minuun vetoaa. Langasta ei hajuakaan eikä ohjetta ole ostettu. Ehkä tämän aika ei ole vielä? 

Moooody owl mittens (rav-link)

Tarvitsisin lapaset ja nämä ovat aivan valloittavat :) Tähän voisin käyttää varmaankin nallea tai alpakkaa. Jos en valitse näitä projektikseni niin jossain vaiheessa nämä kuitenkin tulevat tehtyä. 

Anarchy in the UK handwarmers (rav-link)

Pakko saada!! Ajattelin siis tosiaan alusta asti että teen tuon I heart you puseron tyttärelle, mutta sitten iskin silmäni näihin kämmekkäisiin. Pidän hirmuisesti Union Jack aiheisista jutuista ja sen siivittämänä näihin on ostettu tuo ohje ja jopa langat (lanett). Eli nämä toteutuvat aivan varmasti, joskin minua epäilyttää kolmen värin käyttö yhtä aikaa. Onkohan se paljon vaikeampaa kuin kahden värillä?  Näihin ei kuitenkaan luultavasti mene hirmuisen pitkää aikaa, joten joku noista ylläolevista projekteista täytyy toteuttaa kanssa. 

 

Joka päivä on tietysti ihan pakko selata ravelryn tietokantaa ja katsella lisää ohjeita :) Kirjoneuleet ovat kauniita, mutta en ole tähän päivään mennessä hirveästi nauttinut niiden tekemisestä. Langat menevät aina sotkuun ja käsiala on joko liian tiukkaa tai sitten löysää. Etsiskelen siis kultaista keskitietä :D Tulen tämän projektin aikana varmasti repimään pelihousuni useamman kerran ja hiuksetkin harmaantuu mutta lopussa kiitos seisoo :)