80827896pj4.jpg

Reissusta palattiin tänään aamulla, kotona oltiin seitsemän maissa. Juna lähti eilen 18.30 Kolarista, joten kyllä siinä jonkun verran matkaa tehtiin :) Menomatkalla juna oli noin 45min myöhässä ja nyt ei yhtään vaikka Pellon paikkeilla jäi hirvikin junan alle.

Ylläs Saaga oli ihan mukava paikka. Ei asuttu hotellin puolella vaan Saaga Chalets huoneistossa, näkymät oli tunturin puolelle. Ruuat oli hyvät, maisemat upeat ja tunnelma kansainvälinen. Ylläksella oli aika paljon ulkomaalaisia. Käytiin Emman kanssa joka päivä uimassa, joka kyllä sitten kostautui neljännen päivän iltana. Neidin atooppinen iho meni kloorivedestä hurjan huonoon kuntoon. Kahtena viimeisenä päivänä ei sitten enää menty uimaan.

Reissu meni kaikenkaikkiaan hyvin, lukuunottamatta pientä sairastelua. Plussan puolelle kuitenkin jäätiin. Ainoastaan jäi harmittamaan etten päässyt käymään Ylläksen Viinissä&Willassa , olisin halunnut ostaa villoja mutta kun ei niin ei.

Tuo kuva tuossa yllä on ehkä paras jonka koko reissussa otin. Kamera ei oikein pitänyt kovista pakkasista ja meinasi välillä kenkkuilla. Kuvia otin melkein 600. Siinä on pieni setviminen että saa jyvät eroteltua akanoista.