Eli laitetaan uusi Aarrevaihto käyntiin, niin ehditään ennen joulua :) Jouluksi tulee kuitenkin muita vaihtoja niin ei tätä ihan sinne asti viitsi venyttää. Tässäpä säännöt ja ilmoittautumislomake kertauksen vuoksi. Lukekaa säännöt tarkkaan, kuten myös ystävänne tiedot sitten kun ne saatte (edellyttäen että vaihto toteutuu). Täyttäkää myös lomake tosi tarkkaan!

Paketin sisältö:

* 200g lankaa. Lähetä sellaista lankaa minkä saamisesta itse ilahtuisit :)

Lähetä siis 200g uutta lankaa, ei sellaista mikä on vuosia pyörinyt kaapeissasi ja mistä haluat päästä eroon. Ei siis mitään hirveän marinoitua, vastaanottaja ei välttämättä ilahdu sellaisesta. En laita tähän mitään summaa, koska jokainen varmaan osaa valita sellaisen langan mistä kaveri ilahtuu. Älkää kuitenkaan menkö siitä mistä aita on matalin. Vaihtoa koskee myös keinokuitukielto, toivottavasti se kaikille sopii. Tarkoittaa siis että ei mitään akryylihöttösiä lähetetä vaan ihan ehtaa tavaraa :)

* Käsityö tai askartelulehti

Tähän käy mielestäni sellainen lehti jonka olet itse uutena ostanut ja esim vain selaillut läpi (näyttää juuri ostetulta). Lehden tulee olla uudehko. Jos teille ei tule mieleen mitään lehteä niin kysykää ihmeessä kaverilta salaisesti että mitä lehteä hänen tekisi mieli.

* 2 välinettä (puikot, napit, silmukkamerkit jne...)

Esim 5 pientä nappia on yksi väline, ellet sitten osta jotain designer nappeja mitkä ovat kalliimpia. Yhdet puikot, yksi sukkapuikkosetti on yksi tavara. Kaksi silmukkamerkkiä on yksi tavara.

* Kuumaa juomaa ja karkkia (teepusseja, kahvia, suklaata, karkkia jne...)

Esim kaakaopusseja, teepusseja, erikoiskahvia, suklaalevy, karkkia tms

* Yksi käsintehty asia

Tämä voi olla mitä vain, mistä luulet ystäväsi ilahtuvan :)

* Yllätys

Tämäkin voi olla mitä vain, mikä ilahduttaa ystävää. Jos ajattelet että ystäväsi tykkäisi 200 gramman sijasta saada vaikka 300g kyseistä lankaa niin osta sata grammaa ylimääräistä. Jos ystäväsi on askartelija niin kokoa hänelle askartelutarvikkeita tai esim yksi leimasin. Mielikuvitusta saa käyttää :)

Muistakaa kaikki että tarkoitus on ilahduttaa ystävää, eikä tosiaan mennä siitä mistä aita on matalin! Lähetä sellainen paketti mistä itsekin ilahtuisit :)

Jos tämä vaihto menee hyvin niin järjestän ennen joulua vielä jouluisen aarrevaihdon!

Eli nyt jos kiinnostuit tästä niin lähetä ilmoittautuminen osoitteeseen [email protected] Pistä ilmoittautumiseen nimi, osoite, blogin osoite ja alla oleva ilmoittautumislomake täytettynä. Ilmoittautumisaikaa 2vkoa tai niin kauan että vaihto tulee täyteen. Sen jälkeen on 1kk aikaa pistää paketti kasaan ja lähettää se.

1. Lempivärit

2. Lempieläin

3. Mieluisin neuleprojekti mitä tykkäät tehdä

4. Mistä neuleprojekteista et pidä

5. Mieluisin neulelehti (ilmoita myös mitkä lehdet sinulle tulevat)

6. Lempikirja

7. Keräätkö jotain?

8. Harrastukset?

9. Lempi maut?

10. Lempituoksut?

11. Lempilankasi?

12. Lanka/langat josta et missään nimessä pidä ja mitä et halua pakettiin?

13. Allergiat?

14. Lempijuoma?

15. 10 asiaa joista pidät?

15. Onko vielä jotain muuta mitä haluat ystäväsi tietävän?