Teen näitä todella harvoin, mutta teen nyt tämän kerran poikkeuksen :) 

Sain Mallilta tälläisen :)

Säännöt:
1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti

Näkö:  Näkö on tärkeä, nautin väreistä ja vivahteista. Näin vanhemmiten (köh) on näkö alkanut huonontua ja haen ensiviikolla ensimmäiset lasini jotka ovat jotain muuta kuin lukulasit. Kirkkaista väreistä tykkään, mutta kirkkaat ja bling bling valot/loiste häiritsevät pahasti. 

Maku:  Viime aikoina ruokavalio on muuttunut täysin ja ennen makuaistia turruttaneet makeat/suolaiset herkut ovat jääneet paitsioon (hyvä vaan). Tästä johtuen ne myös harvinaisina herkkuina maistuvat pieninä annoksina ihan hyvälle. Tykkään makeasta (ei kuitenkaan ällömakea), suolaisesta ja tulisestakin. Kirpeistä en tykkää ja esim salmiakkia en voi sietää. 

Tunto: Tämähän on tietysti ylitärkeää että tuntee jotain esimerkiksi lankakasaan sukeltaessaan ;) Minulla ei ole hirveän matala kipukynnys, kestän kyllä jonkun verran kipua. Tosin sekin riippuu paikasta että mihin ottaa kipeetä. Myös eri muotojen vuoksi tuntoaisti on tärkeä. Samoin omien rakkaiden halimisessa :) 

Kuulo:  tykkään musiikista paljon, se rauhoittaa ja siinä pääsee ikään kuin toiseen maailmaan jos musiikki on hyvää :) Sävelen ja sanojenkin pitää miellyttää. Kovista äänistä en tykkää yhtään. 

Haju: Olen aika pahasti yliherkkä voimakkaille hajuille. Tai ei tarvitse edes olla hirveän voimakas kun se on jo liikaa. Ällömakeat ja raskaat tuoksut kammottavat. Mukaviakin tuoksuja on paljon :) Harvoin käytän mitään hajuja, mutta suosikkini on Calvin Kleinin Be.