Se on taas sitten yksi vuosi takana päin :) Näin  meni viime vuonna. Lankaa kului silloin kutoen 6,3kg. Viime vuoden projektilista näytti kovin sukka/huivipainoitteiselta, tänä vuonna tehtiin sitten jo jotain muutakin. En rupea tähän listaamaan jokaista työtä erikseen, mutta jonkinmoinen lista olisi kuitenkin paikallaan eli vuonna 2009 valmistui :

* 18 kpl erilaisia lämmittimiä jalkaan

* 7kpl päätä lämmittäviä juttuja

* 4kpl leluja

* 34kpl erilaisia huiveja

* 15kpl isompaa työtä (paidat, liivit, hameet yms.)

* 14kpl sekalaisa töitä (tiskirätit, myttysalusta, vauvan peitto, joululahjoja)

Yhteensä tänä vuonna on kulunut lankaa vajaat 11kg! Hurjaa :) Seuraavan vuoden tavoitteena tietysti neuloa enemmän kuin tuo 11kg enkä usko että tulee olemaan ongelma jos vain kaikki suunnitelmat toteutuu. 

Muistaakseni asetin 2008 sellaisen tavoitteen myös että lankavaraston pitää kasvaa. No onhan se kasvanut, mutta en tiedä kehtaanko tunnustaa kuinka paljon :O Lankaa oli tasan vuosi sitten 10,6kg ja nyt sitä on jotenkin ihmeellisesti kertynyt tänne nurkkiin jo melkein 25kg. Että sellaiset vaatimattomat 15kg lankaa ostettu vuonna 2009 :) 

Ne tälle vuodelle asetetut tavoitteet eivät toteutuneet kuin siltä osin että lankavarasto kasvoi ja neulottu on enemmän kuin edellisenä vuonna. Tai niin no, ehkä myös ompelulle asetettu tavoite täyttyi ja varmaan noita suosikkejakin tuli neulottua mutta siinä se. Ensi vuoden tavoitteet neulomisen osalta ovatkin jo täällä, neulomisesta tuli höpistyä tuossa yllä mutta mitenkähän mahtaa lankaostojen käydä ensi vuonna? Ainakin Cascadea pitäis ostaa muutama kilo pahan päivän varalle ;)