Keiju kävi ja toi kassillisen kankaita :) Myös vähän neppareita, pari vetoketjua ja nappeja. Minähän olen nyt oikein innostunut tuosta ompelusta, kankaita on vaan uupunut kun en ole ompelemista ennen harrastanut. Ottobre on jo tilattu ja lisää kankaita näiden lisäksikin tulossa :)

Tässä kasassa on osa hieman outoja kankaita, sekä koostumukseltaan että värimaailmaltaan. Ei siis varmaan kaikkia tule käytettyä mutta osalle on jo suunnitelma. Alimmaisesta farkkukankaasta tulee varmaan pikku prinsessalle hame ja laukku jos kangas riittää. Velourpintaisesta kankaasta (kuudes alhaalta) tulee minulle itselleni housut, jos kangas vaan riittää tälläisen isomman tytön tarpeisiin. Muista en sitten tiedäkään.

 Joukossa on neljä palaa sellaista ohutta luirua, onko se nyt viskoosia? No enivei en tiedä osaisinko sitä edes ommella näillä olemattomilla taidoilla. Voikohan siitä tehdä lapselle mekkoja? Olen noita ottobre lehtiä selaillut innolla (kaksi ekaa lehteä tuli, tilattu ja lahjalehti) ja päättänyt osan malleista toteuttaakin, ongelma vaan tietysti että en tajua noista ompelutermeistä oikein mitään. Mutta eiköhän kokeilemalla ja googlettamalla onnistu ;)

1643073.jpg

1643075.jpg