Lähdin tänä aamuna uutuikaisella (oikeasti noin 35v vanha) mummo geeteelläni ajelemaan ihanan aurinkoisessa ilmassa kirppikselle :) Ja oli onnistunut reissu. Pääasiassa ajattelin että löydän Emmalle vaatteita mutta tällä kertaa kävikin toisin.

Löysin nimittäin itselleni kahdet farkut ja takin, yhteensä 16e. Kaikki olivat todella hyvässä kunnossa. Ai, että olen tyytyväinen kun tämän kokoluokan vaatteita harvoin on kirppiksellä.

Sitten löysin tälläisen ihanuudet:

1492472.jpg

Tästä ei nyt varmaan saa kovin hyvin selvää, kuvasta tuli hieman huonohko kun aurinko paistoi. Mutta kyse on siis Peppi Pitkätossu verhoista! Meillä asuu pieni Peppi fani nimittäin :) Verhot maksoivat 3e ja olivat todella hyvässä kunossa!

Sitten ostin tälläistä kangasta (tai oikeastaan kaksi verhoa) kolmella eurolla, ajatuksena tehdä siitä neitokaiselle jotakin vaatetta. Ehkä takki ja mekko. Mitä enemmän sitä katselen sitä kivemmalta se näyttää :)

1492476.jpg

Siinä ne tämän päivän ostokset sitten olivatkin. Tai kyllä kirppikseltä löytyi pari vaatette Emmallekin plus palapeli parilla eurolla. Ajattelin että josko huomenna lähtisi kirppikselle kanssa, jos saisi miehen houkuteltua mukaan. Emmalla on lauantaina valokuvaus, enkä osaa päättää mitä laittaisin neidille sinne päälle. Ehkä kirppikseltä löytyisi joku kiva mekko :)