Emma ilmoitti tänä aamuna että hän haluaa lankatossut kun näki kuvan Modan kannessa. Tarkoitti siis huopatossuja :) Kutsuu muuten kaikkia neulomiani juttuja yleisnimityksellä lankavaatteet. No delegoin miehelle kauppareissulle langanosto tehtävän, ostaisi kerän novitan huopasta. Riittääköhän yksi kerä lasten huopatossuihin? Koko noin 28. Ja tietääkö kukaan missä olisi ohje tossuihin tuolle langalle?

Ja sitten toinen kysymys. Mistä saisi ostaa Sandness Tove lankaa? Käsityökorissa ainakin oli sitä mutta onko missään muuaalla?

Olen viime aikoinen tuntenut riittämättömyyttä (ja osaamattomuutta) neulemaailmassa kun ihailen toisten hienoja töitä. Tuntuu siltä että itseltä syntyy vaan ihan peruskamaa.Myönnän kyllä tässä kohtaa että vaatimukset itseäni kohtaan ovat kovat ja harmitus kova jos en saa jotain tehtyä niinkuin ajattelin.  Pitäisikin siis opetella tänä vuonna uusia juttuja. Toivoisin että oppisin tänä vuonna tekemään kirjoneuleita, ne kun ovat jostain syystä aina tuottaneet kovasti vaikeuksia (langat menevät sotkuun ja kuviot ovat reunoista rumia).

Tämä ylläoleva johtuu varmaan osittain siitä että olen viime aikoina ollut ihan hirveän väsynyt. Olen nimittäin nukkunut öisin todella huonosti. Kun on väsynyt niin tuntuu ettei mikään oikein onnistu.

Minulla on kesken aika monta työtä. Kaksi viime vuoden puolella tehtyä sukkaa itselleni, joille en viitsisi tehdä paria kun on monta muutakin kivaa työtä. Mietin tässä että jospa otan ne ihan kotikäyttöön mutta ei sekään onnistu kun ne ovat aivan erinäköiset ja erimalliset. Nehän voisi kyllä purkaakin ;) Eivätpähän olisi häiritsemässä. Sitten on kesken fifi numero yksi, jonka taidan muuten purkaa. Fifi numero kolme on myös kesken, aloitin sen viime viikolla. Sitten on kesken Emman sukat, miehen sukat ja sukat itselle. Olikohan vielä jotain muuta...

Tänä vuonna muutama sukulainen täyttää tasavuosia, joten heille pitäisi neuloa jotkut lahjat. Naisia kun ovat niin ajattelin huiveja mutta saa nyt nähdä mihin päädyn. Inpiraatiota odotellessa...