1155683.jpg

1155684.jpg

Tälläisen upean paketin sain Lumikilta , Kiitos paljon! Tämä on siis tonttuna joulukuussa paketti.

I got this present from Lumikki.

Jo aiemmin esiteltyjen lahjojen lisäksi sain raid leffan, suklaateetä, ihanan mukin, askartelutarvikkeita, veikkauksen arpoja, herrasmiesliigan kakkoskauden, karkkia, tyynyn ja sitten saatiin  miehen kanssa mikro yhdessä. Edellinen kun pamahti joulukuun alussa.

I also got Raid-movie, chocholate tee, lovely mug, league of gentlemen season 2, chocholate, pillow and etc

Jouluaattona söimme yhdentoista aikaan päivällä ja yhden maissa availimme omia pakettejamme. Emma sai vaikka mitä (mm. nukkekodin jonka esittelen tuonnempana) ja on moneen kertaan sanonut että joulupukki toi kivoja lahjoja. Viiden aikaan lähdimme miehen siskon luo, siellä oli miehen vanhemmat myös ja nuorempi sisko miehensä kanssa. Puoli kahdeksan aikaan palasimme kotiin.

Joulu on/oli ihan mukavaa aikaa, mutta minulle myös hieman vaikeaa aikaa koska tämä on ensimmäinen joulu ilman äitiäni. Kova ikävä on edelleen. Miehen siskon luona (heillä neljä lasta) toivoin että kumpa meidän oma perheemme olisi isompi. Kaksi vuotta olemme yrittäneet saada toista lasta ja siitä tuloksena ainoastaan kesällä 2007 kohdunulkoinen raskaus. Joka kuukausi saa pettyä kun ei tärppää. Niin kovasti toivottu se pikkukakkonen meille on.

Christmas was okay though it was first christmas without my mom who passed away january 2007. I miss her so much! I'm also little bit sad because we don't have more children. We have been trying to get second child two years.

Ettei ihan kääntyisi mollivoittoiseksi niin esittelen tässä viimeisenä The nukketalon jonka Emma sai lahjaksi. On käsityötä alusta loppuun, mieheni isän tekemän. Otan jossian vaiheessa parempia kuvia.

This is THE DOLLHOUSE which my daughter got from grandparents.

1155667.jpg

1155668.jpg