pers449yt6.gif

Tämä on vähän niinkuin muistiinpanona itselleniki mutta myös kuvausta lukijoille siitä että mitä täällä tuunataan :)

Villapallon lumimarja-huivin kaavio/ohje aukeni minulle, kiitokset neuvojille! Se on kuitenkin telakalla sen hetken kun saan tehtyä will of the wisp huivin ohjeen ja itse huivin. Sain nimittäin idean selaillessani yhtä neulekirjaa kun halusin suunnitella huivin äitini muistolle. Äiti olisi täyttänyt 9.3 60 vuotta. Virvatulista luettuani idea vahvistui siinä määrin että huivi on pakko saada aikaiseksi. Homma voi olla aika hankala kun en ole yhtäkään huivia suunnitellut. Aamulla jo piirtelin kaavioita ja neuloin kokeeksi mutta  vielä ei oikein jälki mätsännyt siihen mitä ajattelin.

Magnolia kuvia olen väritellyt ja niistä varmaan kortteja tulossa ensiviikolla. Näin olisi ainakin tarkoitus.

Tunikaa pukkaa kanssa, tosin tämä on taas ihan kokeilu eri langalla ja silmukkamäärällä joten lopputuloksesta ei voi olla varma. Huomasin että minulla on lankavarasto kovasti villaisaa, tarvitsisin siis täydennystä kesäneuleisiin sopivilla langoilla. Kaivoin kyllä lahjoituslangoista (mitä appivanhempani minulle antoivat viime syksynä) langat pariin neuleeseen mutta ne langat ovat hieman värittömiä ja mieluusti meidän ilopilleri neidille tekisin toisenlaisestakin langasta kesäksi. Katselin että Secret Wooliin on tulossa sellaista lankaa mitä voisin kokeilla.

Ei kai sitten muuta kun virvatulen kimppuun!

 

EDIT: Taidankin tehdä ensin sen lumimarjan, sen verran paljon kehittelyä tuo virvatuli vielä vaatii, sitähän ei voi sallia että kaikki olisi pysähdyksissä virvatulen kehittelyn ajan.