Aloin eilen tekemään Minnan  lähettämästä Novita Biancosta (uusi tuttavuus minulle) jotain, kudoin joustinneuletta ja pähkäilin ääneen että mitä tekisin siitä. Sitten tuli visio. Näin yhdessä blogissa männä viikolla (anteeksi vaan kun en muista että kenen blogissa!) unikkosukat. Ajattelin sitten että tuo lanka sopii täydellisesti sellaisiin. Päävärina siis valkoinen ja kukat tulevat sinisestä. No saa nähdä miten se käytännössä onnistuu kun ohjeestakaan ei ole hajua, mutta täytyy tehdä parhaansa :)

Vielä en ole tilannut fabelia, koska keuhkokuvan jälkeen n voi tieni vie prismaan koska on pakko tehdä ruokaostokset vaikka kipeä onkin. Mies nimittäin lähtee pian helsinkiin. No niin, siinä samalla voin varmasti ostaa seiska veikkaa jos se vielä on prismassa tarjouksessa :) Ei oikein voi hyvin tuo mun -10% langoista (no ei painostakaan) kun lankoja ilmestyy koko ajan lisää jostain. Pitääkin muistaa ostaa liimaa prismasta niin saan kortteja tehtyä. Tai mahdollisesti saan, nuori neiti kun joskus haluaa osallistua niin kovaa ettei siitä puuhasta tule mitään jos en saa keskittyä kunnolla.

Kuulumisiin!

KnitPicks kauppaan törmäsin ja rupesin jo haaveilemaan niistä langoista. Kun se lankahulluus iskee niin sitten se iskee ;)