3659568410_1802cb7ed1.jpg

Nyt kun on puoli vuotta mennyt tätä vuotta 2009, niin on hyvä katsastella tavoitteita mitä asetin joulukuussa tulevalle vuodelle.

* Lupasin tehdä nämä (rav-link) sukat. No en ole vielä tehnyt ja epäilen tokkopa tule tekemäänkään tänä vuonna.

* Toisena tavoitteena oli neuloa tänä vuonna enemmän kuin 2008 eli vähintää 6,4kg. Se tulee menemään iloisesti rikki, koska tähän päivään mennessä olen neulonut 5,1kg tänä vuonna.

* Askartelua piti ottaa enemmän mukaan kuvioihin, mutta se on nyt poistunut kokonaan kuvioista.

* Asetin tavoitteeksi neuloa muutamat hahtuvapöksyt. En ole vielä neulonut mutta tämä saattaa hyvinkin vielä toteutua, katsotaan.

* Sitten mun piti neuloa ainakin 20 juttua suosikkilistaltani ja tämä varmaan on osittain toteutunutkin.

* Lankojen kasvivärjäystä piti kokeilla. No sitä en ole kokeillut enkä varmaan tänä vuonna kokeilen. Sen sijaan olen värjäillyt lankaa muulla tavoin :)

* Tavoitteena oli ommella enemmän ja paremmin kuin viime vuonna. Tämä on kyllä toteutunutkin. Tällä saralla on taidot karttuneet suhteellisen paljon. Mutta paljon on tietysti vielä matkaa siihen pisteeseen että olisi jatkuvainen tyytyväinen itseensä.

* Vikana tavoitteena oli ostaa paljon lisää lankaa ja kartuttaa varastoa niin että sen koko olisi vuoden lopussa 15kg. Tämä ei varmaankaan toteudu, luultavasti varasto on reilusti alle 10kg joulukuussa.

Että näin :) Kuvassa on muuten Ilun värjäämä 100% merinovilla (100g/1200m) värissä Onnesta laulaa saan.