ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!!!

 

Jouluhöperönä ajattelin pistää käyntiin Jouluisen Aarrevaihdon, jonka säännöt noudattelevat aikaisempien aarrevaihtojen sääntöjä pienin muutoksin. Säännöt ja ilmoittautumisohjeet alla. 

 

 

Paketin sisältö:

* 200g lankaa. Lähetä sellaista lankaa minkä saamisesta itse ilahtuisit :)

Lähetä siis 200g uutta lankaa, ei sellaista mikä on vuosia pyörinyt kaapeissasi ja mistä haluat päästä eroon. Ei siis mitään hirveän marinoitua, vastaanottaja ei välttämättä ilahdu sellaisesta. En laita tähän mitään summaa, koska jokainen varmaan osaa valita sellaisen langan mistä kaveri ilahtuu. Älkää kuitenkaan menkö siitä mistä aita on matalin. Vaihtoa koskee myös keinokuitukielto, toivottavasti se kaikille sopii. Tarkoittaa siis että ei mitään akryylihöttösiä lähetetä vaan ihan ehtaa tavaraa :)

* Jouluista hyväskää

Esim suklaata :)

* Yksi käsin neulottu asia

ystäväsi toiveiden mukaan :)

* JouluYllätys

Tämä voi olla mitä vain, mikä ilahduttaa ystävää. Jos ajattelet että ystäväsi tykkäisi 200 gramman sijasta saada vaikka 300g kyseistä lankaa niin osta sata grammaa ylimääräistä. Mielikuvitusta saa käyttää :)

Muistakaa kaikki että tarkoitus on ilahduttaa ystävää, eikä tosiaan mennä siitä mistä aita on matalin! Lähetä sellainen paketti mistä itsekin ilahtuisit :)

 

Eli nyt jos kiinnostuit tästä niin lähetä ilmoittautuminen osoitteeseen [email protected] 

 Pistä ilmoittautumiseen nimi, osoite, blogin osoite, sähköpostiosoite ja alla oleva ilmoittautumislomake täytettynä. Ilmoittautumisaikaa 14 päivää tai niin kauan että vaihto tulee täyteen. Kuitenkin niin että parit jaan viimeistään 31.10.  Paketin viimeinen lähetyspäivä on 7.12.09 Muistakaa täyttää huolellisesti tuo lomake, ilmoittakaa toiveenne tarkkaan, myös lehdet mitkä teille jo tulevat on hyvä ilmoittaa.