Neuleitakin on valmistunut, osa on hys hys osastolla ja osasta tulee kuva tänne heti kun ehdin ottaa. Kameran sain eilen ja nämä seuraavat kuvat sillä jo nappasin, kyllä sen eron vaan huomaa kun vertaa kännykän kameraan.

I have finished few things, some are for Santa Claus and I will photograph others as soon as possible. I got my digital camera back yesterday, you can really see the difference if you compare it to cellphones camera.

Kävin eilen kaupungilla ja mukaan tarttui tietysti lankaa. Onkohan sitä pakko ostaa aina joka paikasta :) Ei vaan, osa oli ihan suunniteltuja ostoksia. Ostin siskon kaulaliinaan lisää lankaa ja isän pipoon tuli postissa lisää lankaa. Kaupungista ostin kerän novita mamboa ja tuosta lähikaupasta 2 kerää novita jengaa kun ne oli 3,95e.

I went to city centre yesterday and bought some yarn. Is is really necessary to buy yarn from every shop ;) Some purchases were planned, others were not.

Tässä on Jenga ja mambo.

1063765.jpg

Itseäni hemmottelin Muumi joulumukillä :) Viime jouluna muki jäi saamatta kun oli joka paikasta loppu jo silloin kun olin menossa ostamaan.

I bought Muumi christamas mug for myself :) Last christamas shops ran out of stock before I tried to buy it.  

1063764.jpg

Tytölle olin jo aiemmin tilannut paidat.Eivät ole Marimekkoa vaikka siltä näyttävät. Emma valitsi itse tuon missä on noita valkoisia palloja. Minä en välttämättä olisi sitä valinnut kun nuo valkoiset pallot vilistää silmissä. Mutta kun toinen niin tomerasti valitsi kahdella eri kerralla saman puseron niin suostuin :)

I ordered earlier these shirts for my daughter. These are not from Marimekko although they look like them. Emma chose the one with white balls.

1063766.jpg