Tässä toinen valmistunut JC-pipo :) Pipo on tehty Supersocke Silk langasta, jota pipoon kului reilut 100g. Tein pipon 140 silmukalla (eli miesten koko) ja kaksinkertaisella langalla). Kuvassa pipo on tyttäreni päässä, hän toimii mallina :) Pipo on tehty isälleni joululahjaksi.

Here is the second finished JC-pipo . The pipo was made of supersocke silk yarn and it took little more than 100 grams to make it. 140 loops. In the picture my daughter is modeling the pipo but it is going to be christmas present to my dad.

1065699.jpg

Tässä toisessa kuvassa on kaksi kaulaliinaa. Vasemman puoleinen on lyhyempi, tarkoitettu vain kaulan ympäri kietaistavaksi ja päät takin alle. Kaulaliina on tehty tuntemattomasta langasta enkä ole punninnut sitä. Joululahjaksi menossa :)

Oikealla oleva kaulaliina on tehty tuttuakin tutummasta seiska veikasta. Ohje on novitan syys ekstra lehdestä. Pitsipalmikko kaulaliina siis. Pituutta liinalla on noin 2m ja lankaa meni 300g.

There is two scarves in this picture. The one in the left is shorter than the one in the right.

The one in the right has been made of 7 veljestä yarn. The pattern was in novita syys extra. Lenght is 2 meters and it took yarn 300 grams.

1065693.jpg