Järjestyksessään toinen Vaila , paaaaaaaaaaaljon onnistuneempi kuin se ensimmäinen. Tämä on tehty unelman pehmeästä Adriafil Bucanevesta, jota loppuen lopuksi puseroon kului 13 kerää. Pusero on kokoa 91.5cm. Tämä taitaa olla niiden harvojen projektien joukossa joihin tein mallitilkun ja parikin. Yleensä en koskaan tee vaan lähden soitellen sotaan. 

Pingotus vaiheessa tapahtui jotain aivan karmeaa ja jouduin neulomaan puseron uusiksi kainaloista ylöspäin. Käytin pingotukseen sellaisia isompi nuppineuloja joissa on muovinen sydän toisessa päässä. Näistä muovisista päistä lähti puseroon väriä (varokaatten jos käytätte samanlaisia ettei käy samalla lailla), kainaloista ylöspäin pusero oli aivan laikukas. En saanut tahroja millään konstilla/aineella pois, joten ei auttanut kuin purkaa ja tehdä uusiksi. Kylläpä otti aika kovasti päähän tuolloin, mutta ei onneksi enää :)

Pusero on tehty Knit Picksin pyöröillä, käytin tähän kolmea kokoa. 4mm, 4,5mm ja 5mm. Ohjeesta poiketen jätin pitsiosuuden kokonaan pois, helma on reilut 10cm pidempi ja hihat muutamia senttejä pidemmät kuin ohjeessa.