1226418.jpg

Eilen valmistui kaulaliina Elfin Colorista, lankaa meni yksi kerä. Pingotan vielä tuon kaulaliinan ennen mittoja ja koko kuvaa. Yksinkertaisesti rakastan näitä värejä! Mutta...harmissani totean että lanka ei sovi minulle joko mohairin tai tekokuitujen takia. Sain raapia itseäni sen ajan kun tätä kudoin ja vielä sen jälkeenkin. Olin ajatellut tehdä tästä langasta jotain muutakin mutta nyt se täytyy unohtaa. Nooh, maailma on pullollaan ihania lankoja. Esimerkiksi Colinette Jitterbug Copperbeech, josta olen jo aika monta kertaa haaveillut.

Taisin jo aiemmin kertoakin että osallistuin Ravelryn puolella ystävänpäivävaihtoon. Toivon saavani paketin Usasta ja sieltä jotain herkkulankoja :) Sen näkee sitten viimeistään ystävänpäivänä, toivottavasti paketti on siihen mennessä saapunut. Oman pakettini jo lähetin.

Kesken on kolme työtä, joista yksi taitaa kyllä päätyä purkuun. Yhden kuvaa ei voi julkaista ennen kuin se on vastaanottajalla ja yksi on jo kuva arvoituksessa esiintynyt. Viimeksi mainittu toivottavasti valmistuu ennen perjantaita :)

Ja WOW, yli kymmenen tuhatta kävijaa :) Käykääs kaikki osallistumassa tuon aiemman postauksen arvontaan!