Jos tässä ennen lomaa esittelisin nämä keskeneräiset työt, on täällä siis väkerretty kaikenlaista vaikka ei valmiista töistä kuvia olekaan.

Ensimmäisenä punaiset villahousut seiskaveikasta. Puuttuu toinen lahje. Vaikka tuo takapuolen puoli(kuvassa oikealla) näyttää kummalliselta niin se istuu neidille hyvin. Näissä on kuitenkin tuo vyötärö osuus hieman liian matala takaa, joten kun lahje on valmis niin teen varmaan kuminauhakujan erikseen.

1981745.jpg

Sitten villahousut vol kaksi Novita isoveljestä. Vielä pitäisi hieman jatkaa ennen kun pääsee lahkeisiin. Tässä olen tuota takaosaa tehnyt hieman eri lailla kun noissa punaisissa ja tämäkin istuu hyvin. Takaosa on siis tässä kuvassa vasemmalla.

1981751.jpg

Kolmatena sukat. Tai siis tässä tapauksessa sukka kun toinen on vasta valmis. Toista en ole ehtinyt edes aloittaa vielä. Sukka on siis Paraphernalia . Kyllä se toivottavasti vielä parin saa lokakuun aikana että saisin edes yhden parin sukkia sukkasatoon. Lankana näissä on Nalle Colori.

1981762.jpg

Helena on kesken sen vuoksi että minulla ei ole sopivia puikkoja joilla voisin jatkaa. En ole saanut aikaiseksi ostaa. Lankana tässä Debbie Bliss Rialto.

1981772.jpg

Ja viimeisimpänä Revontuli huivi vol 9 vironvillasta.

1981782.jpg

Eikä sitten puhuta niistä neljästä huivista jotka kanssa kohta aloitan... Kuukausi aikaa saada kaikki huivit valmiiksi, eiköhän se onnistu :) Ajattelin lomalla tikutella ainakin tämän huivin valmiiksi tai sitten yhden toisen. Reilu huivi per viikko.