Koukuttuminen alkoi Revontuli-huiveista ja jatkui Forget-Me-Not huiveihin . Revontulia olen tehnyt yhdeksän kappaletta ja tuota toista huivia kohta seitsemän kappaletta. Jälkimmäinen alkaa nyt hieman puuduttaa ja pitäisikin etsiä uusi huivimalli mihin hurahtaa :) Olisikohan näistä mihinkään:

* Garden Shawl

* Sunshine and Shadows

Nämä kummatkin ovat Evelyn A. Clarkin ohjeita, kirjasta Knitting Lace Triangles, jonka juuri tilasin :)

Myös Nämä ohjeet houkuttaisivat, vink vink vaan salaiselle neuleystävälle :)

* Angel Lace Shawl

* Falling in love

* Feathers Shawl

* Flower basket lace shawl

* Leaf Lace Shawl

Tuossa vain muutamia esimerkkejä. Kovasti näyttää nuo yhden tietyn ihmiset huiviohjeet olevan suosikkejani.

Mitä hyvältä ohjeelta mielestä vaaditaan? Se ei saa olla liian vaikea eikä liian helppo. Mielummin sellainen, jossa ei joka sekuntti tarvitse tuijottaa ohjetta. Niinkuin tässä  ohjeessa. Yleensä teen huivit aika nopsaan, mutta tämä Heartland Lace Shawl (tuo aikaisemman linkin huivi) ei etene niin nopeaan. Ei se nyt erityisen vaikeakaan ole, mutta ei vaan jää päähän nuo kaaviot. Toinen iisakin kirkko on Swallowtail Shawl, sehän ei ole vaikea mutta silti olen kolme kertaa seonnut siinä reunuksessa ja yhtä monta kertaa purkanut tekeleen. Vannon kuitenkin, että jonain päivänä minä sen teen :) Ei voi nimittäin missään nimessä antaa periksi.

Huiveja olen viime aikoina tehnyt ihan ohkaisen ohkaisista langoista, tosin kaksinkertaisena. Mikähän minuun meni kun tilasin Fyberspatesilta Cobweb vahvuista lankaa? Vyyhdissä on sitä yhteensä kolme kilometriä, siis miettikää miten ohutta se on. Voi manaus jos toinenkin päästä vyyhtiä keriessä. Tilaus lähti myös Yubinalle Cashmere silkki langasta. Tuntuu siis siltä että lankavarastoon etsiytyy aina vaan ohuempia lankoja, tuo Fyberspatesin lanka on ohuin mitä on koskaan ollut. Toki varastoon on eksynyt näiden lisäksi myös muita lankoja, kuten esimerkiksi alpakkaa ja merinovillaa. Ihan hyvin sujuu siis lankavaraston kasvattaminen 10 kilosta 15 kiloon, mikä uudenvuodenlupauksissani mainitaan :)

Nyt kun langoista puhutaan niin tämä eli Lorna's Lace's Shepherd Sock värissä Bee Stripe on unelmien kohde. Sitä en ole saanut vielä tilattua, toivon että vyyhdit tipahtavat syliini jostain :) Ei vaan, onhan sitä tilattava jossain vaiheessa. Suomesta tuota ei saa, Getknitted kertoi että aikaisintaan huhtikuussa tulee heille. Sukkia en ole neulonut pitkään aikaan mutta minua houkuttaisi tehdä polvipituiset sukat (tai no siis polven alle olevat) jostain tuollaisesta langasta missä toinen väri olisi kirkas ja toinen tumma. Kahta väriä, ei enempää. Tuo väri kiehtoo (tuo Bee Stripe) tavattoman paljon, toinen on pinkki/suklaa mitä en ole missään nähnyt. Vähänkö tulis hienot sukat noilla väreillä :) Olen minä neuloa, mutta kun ei niin ei. Vaan jos unelmien lanka olisi kädessä niin veikkaan että aika äkkiä se neuloutuisi sukiksi. Nimenomaan niin että se lanka itseraidoittuu, ei kahta lankaa.

Tästähän tulikin aika pitkä, saa nähdä jaksaako kukaan lukea ;) Ai niin, Ravelryssä on ajan tasalla kirjat ja langat eli sieltä esimerkiksi Salainen neuleystävä näkee mitä minulla on. Vitsit että odotan ringin alkua kun ekaa kertaa olen mukana muutenkin kuin Emon ominaisuudessa.