Vajaan viikon töissäolon jälkeen se sitten iski, tauti nimittäin. En tiedä oliko se niin vaikea ennakoida että tulen sairaaksi koska päiväkodissahan ne kaikki taudit jyllää ja kiertää. Olen juuri tässä menossa lääkäriin.

Kortteja olen tekemässä, nyt työn alla on ihaa kortti. Viime viikolla tein möhköfantti&ruu kortin joka ei ihan niin hyvin onnistunut kuin olisi halunnut. Perfektionistina noita kortteja on hankala tehdä ;) Kovasti olen huudellut huutonetistä uusia 3d kuvia, pitäis vaan saada aikaiseksi ostaa lisää korttipohjia ja tarratyynyjä. Netistä ne kannattaa tilata koska paikallisessa sinooperissa hinta on kaksinkertainen sekä kuvissa että tyynyissä.

Lapasvaihdon lapasiakin aloitin eilen kutomaan, mutta niistä en paljastakaan sen enempää koska jos lapasten saaja sattuu kurkkaamaan blogiini niin yllätys on pilalla. Luulisin saavani ne valmiiksi parin viikon sisällä. Muuten nopeammin mutta tuntuu ettei oikein töiden jälkeen jaksa mitään, ainakin ekat päivät on menneet ihan sumussa. Jalat huutaa apua kun ei ole tottunut seisomatyöhön tai siis kun on ollut kotona 'kolme vuotta niin  onhan tuo töihin meno ihan uutta. Mutta lapaset siis tilassa "I'm working on it".

Nyt täytyy lähteä talsimaan lääkäriin. Kuvia korteista ja muista hengen tuotteista tulossa kunhan a) saan piuhan puhelimeen b) saan kamerani huollosta.