Jos nyt rohkaistuisin kun tämä on pitkään minua kiinnostanut. Decon työnimenä Emman disney suosikit deco. Koko on A5. Olen itse tehnyt vihkosen ja siinä on 12 sivua jos ei kansilehtiä oteta lukuun. Eli tarvittaisiin 12 osallistujaa :) Löytyykö halukkaita? Aiheet annan valmiiksi. Toivon että sivut kontaktoidaan. Yksi osallistuja saa pitää decoa maksimissaan yhden viikon! Jos olet ensimmäistä kertaa mukana niin katsoa ohjeita Decolasta . Sieltä minäkin olen ohjeita katsonut. Koristelen itse kansilehdet. Ilmoittaudu tähän postaukseen ja pistä myös tietosi minulle sähköpostitse (nimi, osoite, aihetoive). Jos on monta kiinnostunutta samasta aiheesta niin ensimmäiseksi aiheen varannut saa sen aiheen.

 

DECO LÄHTEE LIIKKEELLE VIIM 7.4! Toivotaan että saataisiin lisää osallistujia niin nuo muutama prinsessakin tulisi tehtyä. Jos joku jo ilmoittautuneista haluaa tehdä jonkun vapaan aiheen toisena sivuna niin sekin käy!

1. Peter Pan-aiheen tekee Sini (osoite on)

2. Robin Hood -aiheen tekee NiruNaru (osoite on)

3. Mikki Hiiri & kumppanit- aiheen tekee Dumdum (osoite on)

4. Lumikki-aiheen tekee Itu (osoite on)

5. Tuhkimo-aiheen tekee Tittiina (osoite on)

6. Ariel -aiheen tekee Tanja (osoite on)

7. Pocahontas-aiheen tekee Pianca (osoite on)

8 Mulan-aiheen tekee Nina (tiedot puuttuu)

9. Aurora (prinsessa ruusunen)

10. Jasmine (Aladdinista)-aiheen tekee Tittiina

11. Belle (kaunotar ja hirviö)-aiheen DumDum

12. Mysteerisivun tekee Tittiina

EDIT: Lisään tähän nyt kuvan kansista, jotka eilen koristeltiin Emman kanssa :) Toivottavasti saataisiin pian osallistujat täyteen, neiti nimittäin oli kovin innoissaan tästä kirjasta! Lisään myös yhden aiheen(tästä ei ole kuvaa kannessa kun juuri äsken sen hoksasin). Minun puolestani yksi ihminen voi tehdä kaksikin aihetta jos haluaa. Mutta tässä siis kannet, ensin edestä ja sitten takaa.

declt6.jpg

dec2on7.jpg