2006522.jpg

Piti pakosti pistää tuo lumisade kuva (on viime vuodelta) kun on niin jouluinen fiilis. Olisiko syynä 4-vuotias pikkutonttu :) Puki päällensä joulujuhliin hankitut (kirppikseltä löysin) vaatteet ja tonttulakin. Kuka muuten tietää mistä kaupungista tuo kuva on?

Kävin tänään tosiaan kirppiksellä ja oli aika tuloksekas reissu. Kahdella eurolla Emmalle siistit gore-tex kengät, jouluasu 4e (tosi siisti, paita+hame), lankaa 200g 2,5e (100% villaa, retro lankaa) ja viimeisimpänä vaan ei suinkaan vähäisimpänä Finlaysonin lakana/pussilakanasetti! Arvatkaa mitä kangasta???!!! Lakana on ihan yksivärinen punainen mutta se pussilakana on tuota sydänkangasta, toinen puoli pun+valk sydämet ja toinen puoli toisin päin. Eli kangasta on yhteensä käyttökelpoisena purkamisen jälkeen monta metriä! Eikä maksanut tuo setti kuin 3e.

Loman aikana oli saapunut myös Titityyn sukkalankaklubin lanka. Kai kaikki ovat sen jo saaneet että uskaltaa tähän pistää kuvan? Toivottavasti :) Lanka oli Ilun kaupasta, mohair/villa/bambu sekoitetta. Itse en pysty kutomaan/pitämään mohairia ilman kutinaa, mutta tuossa sitä mohairia on niin vähän että ehkä se menee. Tässäpä kuva langasta:

2006543.jpg

Ei kai muuta tällä kertaa, uudet leimasimet on päivitetty :)