Viime päivinä ei hirveästi ole tullut esiteltyä neuleita täällä. Kännykällä voi ottaa kyllä langoista kuvia mutta en viitsi neuletöistä sillä ottaa enää kun tulee niin huonoja kuvia. Loppuviikosta on taas oma  kamera käytössä ja sitten niitä kuvia tulee :) Nimittäin kahdesta kaulaliinasta ainakin ja mitä nyt siihen mennessä saan valmiiksi.

Jupina liittyy Jaques cousteau pipoon. Sain tuolla avunpyyntöpostauksessa apua niihin kavennuksiin ja sainkin ne hyvään alkuun ja pipo olisi valmstunut tänään. Mutta eikös lanka pentele mennyt loppumaan! Harmittaa kovasti, tietty olis tehnyt mieli tehdä pipo valmiiksi asti.  No tilasin sitten lisää sitä lankaa, teen pipoa supersocke silk langasta. Ei mikään hirveän edullinen pipolanka mutta ihanaa lankaa :) Eipähän siinä paljon hintoja mietiskellä jos ihanaan lankaan törmää ;) No ei se langan ostelu nyt sentään aivan holtintonta kuitenkaan ole. Tuo maksoi nettikaupassa 6e/50g kerä. Pipoon menee hieman yli 100g, teen kaksinkertaisesta langasta.

Vielä yhtä etsitään anna hyvän kiertää tempaukseen! Postaus alempana :)

Siellä on myös yksi meemi johon saa esittää toiveita, käykäähän toivomassa :)

I haven't posted that many pictures lately because pictures taken with my cellphone are of poor quality. I get my camera back on thursday and then i will take better pictures of two scarves and what i will get ready by then.

I'm am slightly annouyed with the Jaques Cousteau- pipo. I got on with the pipo but run out of yarn. I ordered more yarn, so I will get to continue the work at the end of the week. Supersocke silk is not so cheap but I just love it! It costs 6 euros/ball. It takes 100 grams of yarn to make that pipo.