No niin, lankaa tällä kertaa (plus vikassa kuvassa jotain muuta...). Nämä Samokset ostin siksi kun ne oli tarjouksessa 1,3e/kerä. Ostin 6 kerää herneen vihreää ja kaksi sinistä. Samos on tarkoitettu tähän :) Ostin isommat pyöröpuikotkin, jos saisin nyt tunikasta oikean kokoisen.

korit111fv5.jpg

Mies osti minulle etukäteen äitienpäivälahjan, roosan väristä seiskaveikkaa. Aion tehdä siitä Emmalle Novita muksuekstrasta yhden takin. Tätä varten ostin myös isommat puikot.

korit113iq4.jpg

Anttilasta ostin Novita Linnea lankaa, koska minusta langassa on mielenkiintoinen koostumus. 70% bambua ja 30% polyesteria. Tälle langalle ei ole mitään suunnitelmia vielä. Sitä on kuusi kerää,yhteensä 300g.

korit114hq2.jpg

Sitten TADAA, kävin hakemassa Suomalaisesta promarkereita! Kiitos vinkin antajalle :) Edullisempi hinta kun jos olisi tilannut yksittäin nettikaupasta.

korit115xn8.jpg

Ja jos luulitte että ostokset loppui tähän niin ei ei ei ;) Lisää seuraa lähipäivinä. Tosiaan onni on ollut myötä pokeripeleissä, se mahdollistaa nämä kaikki massiiviset ostokset. Ostelen myöskin vaihtoja varten, joten ei ihan kaikki itselle ole.