Ostin joku aika sitten tämän kirjan koska tykästyin sen yhteen ohjeeseen. Kirjassa on monta kivaa ohjetta mitä voisin toteuttaa, mukava että joku on miettinyt meitä isompiakin tyttöjä suunnitellessaan neuleita.

Suosikkejani:

Susie Hoodie (rav-link)

Bountiful Bohus (rav-link)

Cable Love (rav-link)

Kirjassa on tietysti muitakin ohjeita, mutta nuo pääsivät top listalleni. Listan ensimmäisen eli Susie Hoodien olen jo aloittanutkin :) Tässä on lankana viime kesänä ostettu Novita Tiina, jota siis varastossa 2kg. Huolimatta siitä että lanka hyppäsi puikoille, on tuo aiemmin aloitettu ideakilpailu vielä käynnissä. Olen huomannut että neuletakeissa minua eivät niinkään viehätä pitsi tai kirjoneuleet vaan kallistun palmikkoneuleisiin päin ;)

Kovin tarkkaan en ole kirjaan vielä tutustunut. Alussa on pitkät pätkät vinkkejä ja sen jälkeen ohjeet. Koot vaihtelevat niin että joissakin neuleissa isoin koko on 4X. Ohjeiden selkeydestä voi olla montaa mieltä, mutta minulle ei ainakaan tuo Susie Hoodien ohje ihan muutamalla lukaisulla ole auennut kunnolla. Enpä ole kyllä koskaan tälläistä isompaa neuletta tehnytkään, joten ei ihme. Se edistyy erittäin hitaasti mutta varmasti :) Ravelryssä on ihan oma ryhmänsäkin Big Girl Knits , jossa on sitten ketjuja esimerkiksi juuri tuosta Susie Hoodiesta. Sieltä saa siis apuja/vinkkejä jos tarvitsee :) Tämä More Big girl Knits kirjahan on tavallaan kakkososa koska aiemmin on jo ilmestynyt Big girl Knits niminen kirja.

Kun minulla on nyt päällä tuo langanostolakko (pirullista!) niin olen sen sijaan suunnannut mielenkiintoni kirjoihin. Tilasin bookdepositorysta hiljattain kolme kirjaa, kaksi huivikirjaa ja yhden palmikkoneulekirjan. Voisinkin ehkä aloittaa blogissa kirjoitussarjan jossa kommentoin näitä ostamiani kirjoja. Olisikohan siinä mitään ideaa?

PS. Vielä tuosta langanostolakosta sen verran että meinasin eilen sortua siwassa, siis kuvitelkaa siwassa!  Siellä oli niin ihanan väristä seitsemän veljestä lankaa että ei mitään rajaa. Mutta en siis sortunut :)