Männä viikolla koolailin kerän valkoista seiskaveikkaa jonka löysin kaappien kätköistä, en muistanut koko kerää mutta hyvä että löytyi. Eka koolausyritys viime vuoden puolella oli aika epäonnistunut, värit eivät ottaneet lankaan kiinni mutta lanka olikin jotain tuntematonta. Seiskaveikkaan värit tarttuivat hyvin. Punainen on värjätty kahdella pussilla black cherrya ja sininen berry bluella.

clipboard01hm4.jpg

Sitten siihen isoon palloon. Siitä ei ole tosin kuvaa. Löysin eilen täydellisen ohjeen viron villalle jota tilasin 168g vyyhdin. Mutta vyyhdistähän piti tehdä ensin pallo, jotta pääsisi kutomaan. Koska mies ei ollut kotona niin piti käyttää tuolia apuna. Ja voitteko kuvitella että hommassa meni melkein tunti?! Ja kerästä tuli aikasta iso pallo ;)

EDIT: Tarkemmin katsottuani sitä huiviohjetta tajusin etten osaakaan lukea sitä :( Mulle nuo kaaviot sun muut on hankalia, Fifin osasin tehdä kun sain apua miten jatketaan kaavion jälkeen. No ehkä teen tästä langasta fifin, eihän sekään huono vaihtoehto ole. Olisi vain halunnut tehdä jonkun toisen huivin.