pers330aw3.gif

Pistetään nyt tuollainen kuva kun ei viitsi ihan kuvatonta postausta tehdä :)

Fifi on valmistumassa, tosin se on ollut valmistumassa jo jonkun aikaa kun en ole ihan varma kuin iso minun pitäisi siitä tehdä. Huivilankoja riitää(pääasiassa kyllä mohairia), joten ehdottakaapa jotain kivaa huivia minkä voisin seuraavaksi tehdä? :) Minun pitäisi itseasiassa tehdä huivi tasavuosia täyttävälle, joten joku sellainen yksinkertainen ja hieno malli olisi kiva. Revontuli huivia katselin ja muitakin mutta voisiko joku selittää miten huivia voi tehdä pyöröpuikoilla? Taidan olla hieman yksinkertainen kun en tajua.

I have been knitting fifi a month now, it seems that it ready but I can't deside how big I have to make. That's why I'm still knitting it.

 

Sitten minun pitäisi tehdä sukkia, yhdet lahjaksi jo ensiviikolle enkä ole edes aloittanut. Kaksi paritonta sukkaa kaipaa paria, yksi pipo pitäisi tehdä valmiiksi ja niin edelleen :) Eikä lista ainakaan lyhene kun selailee netissä.

I've been also knitting some socks. Three pair unfinished, one pair has to be ready by weekend.

Huomasin muuten että alkaa olla jo melko lähellä kymppintonnia tuo kävijämäärä, tai no ei ainakaan ihan hirivttävän kaukana. Sitten kun se on täynnä niin järjestän arvonnan johon saattaa liittyä joku kysymyskin.

Jos joku tietää hyviä lankakauppoja missä on alet niin saa kertoa :)