Nyt ihan blogin pääaiheesta poiketen jotain muuta, joka nostattaa hymyn huulille :) Kesät (osan kevättä ja syksyäkin) olen yleensä kulkenut sandaaleissa koska muunlaiset kengät, esimerkiksi ballerinat eivät ole olleet kovin kivan näköisiä pullukkajalassani saatika sitten tuntuneet kovin mukavilta.

Päivänä eräänä ystäväni asteli töihin nämä ihanuudet jalassaan. Ensin hurmasi ulkonäkö, tyylikkään yksinkertainen ja musta. Ihastus vain syveni kun kokeilin kenkuleita jalkaani. Ystävä on onnekas kun kengät eivät olleet minun kokoani, ne olisivat muuten voineet vaikka salaperäisesti hävitä :) No seuraavalla kaupunkireissulla käytiin kolmessa kaupassa joista yhdessä nämä sattuivat olemaan -20% tarjouksessa. Ei tarttenut paljoa miettiä.

Ihastukseni aiheuttivat minulle kuitenkin jalkasärkyä, nimittäin puristivat hieman tuosta jalkapöydän päältä vaikka muuten sopivat olivatkin. Kolmeen kertaa yritin itse venytellä kenkuleita, mutta ei onnistunut. Sitten taivuin ja vein suutarille. Sen jälkeen loppu onkin historiaa :) Ei kaduta, vaikka se -20% ale meni tuonne suutarille. Kengät ovat ylimukavat jalassa, niin mukavat että harkitsin jo ostavani toiset samanlaiset. Näitähän saa monessa eri värissä (ainakin beige, punainen, valkoinen).

Ja tässä ne nyt ovat, kera pullukkajalkojeni:

3557589784_28a7bf6cee.jpg

Kysymys on siis Vagabondin nahkaballerinoista, ostopaikkana Aleksi13 ja hinta 47,2e. Suutarille meni kymppi. Koskaan ennen en ole kesäkenkiin laittanut tälläistä summaa, mutta ei kyllä kaduta :)

Pakottava tarve ostaa uudet kengät lähti varmaan jo aiemmin siitä kun olen MouMoun ja Nelliinan blogeissa ihastellut heidän kenkiään :)