SYTYCK  siis :) Sen jälkeen kun vuorokausi vaihtui, täällä on ehditty tehdä yhtä sun toista :D No ei vaineskaan, mutta männä viikolla vähän mallitilkkuilin huomatakseni jotain mikä määrittää minun kilpailuni suunnan hyvin pitkälle. 

Suunnitelmathan on tarkoitettu muutettaviksi, ainakin neulesuunnitelmat ;) Täältä voit lukea alkuperäisestä suunnitelmasta ja tässä seuraa uusi suunnitelma. 

Mallitilkkuilin nallella yhtä projektia varten huomatakseni että se on liian paksua. Sitten mallitilkkuilin dropsin alpacalla ja jaeger matchmakerilla, näistä tuli sopiva yhdistelmä Moody Owl-lapasia varten. Mutta tämä mallitilkkuilun seurauksena huomasin että no way alan tekemään kirjoeneuletta (tai ainakaan noita lapasia) ohuesta liukkaasta langasta. Lopputulos oli ei hyvä. 

Siispä uusi suunnitelmani sisältää Novitan 7 veikkaa, Cascaden 220 woolia ja 3.5mm puikot :D Seuraavassa ohjeita joita kuvittelen toteuttavani edellä mainituista tämän projketin aikana: 

* Vineland Mittens (rav-link)

* End of May Mittens (rav-link)

* Ziggity Mittens (rav-link) 

Sanoinko jo, että en pidä lapasten neulomisesta? Siispä olen päätynyt siihen, että tämän haasteen aikana neulon kirjoneulelapasia :D Noiden kolmen lisäksi listalla on ne UK-kämmekkäät vaikka ne onkin ohuesta langasta. Kaikkiin näihin mainittuihin on ohje ostettu, aloitin äsken ensin mainittuja seiska veikasta. Veikkaan, että tuloksia nähdään piankin joten pysykää kuulolla :) Voisin lisätä haasteeseeni myös sen, että neulon tietyn määrän lapasia ennen joulua. Vaikka kymmenet? Sekin lisää haastettta :)

Niitä listalla olevia paitojakaan ei sovi unohtaa, niiden aika on joskus myöhemmin.