Aloitin äsken tekemään Rinsessa kämmekkäitä , mutta en ohjeessa olevasta langasta vaan tästä ihanuudesta:

1020079.jpg Lanka on Merino Baby cashmere merinosilk lankaa. Ajattelin säästää sitä ensin mahdollista pikkukakkosta varten tulavaisuudessa, mutta sitten tuumasin että ansaitsen minäkin hemmottelua :) Vielä kun liityin Lapaskuuhun niin saan senkin nyt korkattua! Lanka on todella todella ihanan pehmeää ja rinsessojen ohje on helppo. Tosin mielestäni minun alkuni ei näytä ollenkaan samalta kuin ohjeessa olevassa kuvassa, mutta kelpaavat kyllä minulle sellaisinaankin. Olisin laittanut tähän kuvan mutta kamera ei jostain syystä suostunut sitä kuvaa siirtämään koneelle (nyt hokasin että olisi voinut ottaa puhelimella kuvan mutta en jaksa enää siihen ryhtyä). Kivan näköiset kämmekkäät on joka tapauksessa tulossa :)

EDIT:  Kuva tulee tässä, kamera suostui pelittämään. Ei siis tosiaan näytä muiden rinsessoilta mutta mulle tuleekin sitten omanlaiset :) Tai ehkä se mallineule näkyy vaan vaaleassa langassa paremmin. Rinsessoja tehneet, näyttääkö se oikeasti tältä?

1020983.jpg

Sitten ajattelin tehdä uuden sivun, eli VAIHTOPÖRSSI sivun. Laitan sinne käsityötarvikkeita yms ja niistä voi sitten tarjota vaihdokkaita. Tämä sivu tullee viimeistään ensiviikonloppuna kun minulla on enemmän aikaa. Ensiviikko on aikainen viikko töissä (herään ennen kuutta) ja silloin en varmaan jaksa iltaisi tehdä mitään. Taitaa olla niin että hommat seisoo sitten ensiviikon suurimmalta osin.

Mutta hei, sain tavoitteeni siltä osin täyteen että tein lokakuussa 30 korttia! Olen aika ylpeä saavutuksestani :)

Nyt on aika siirtyä pois koneelta, vähäksi aikaa sohvalla nukkumaan ja sitten katselemaan nukkumatin valitsemaa filmiä.