Huomasin Jyväskylässä ollessani että sinne on avattu uusi askartelukauppa! Siispä sinne oli pakko suunnistaa :) Askartelupuoti Pia on siis avannut liikkeen Jyväskylän kolmikulmaan. No eihän sieltä sitten ostoksitta päässyt pois vaan mukaan tarttui kaikkea ihanaa (korttipohjia, ääriviivatarroja, 3d kuvia jne).

Jyväskylän reissulla ostin myös lisää lankaa, seiskaveikka kun oli 2,95e kerä toisessa kaupassa ja toisessa 3e. Sitten pari kerää ostin normaalilla hinnalla, oikeastaan vahingossa ;) Kun luulin ettei yksi kerä riitä noihin palmikkosukkiin ja ostin siwasta mukamas samaa väriä. No eihän se ollut ollenkaan sama väri. Päätin kuitenkin ostaa sitä lankaa toisenkin kerän palmikkosukkiin, tässä vaiheessa en vielä tiennyt että yksi kerä riittää. Kävin Jyväskylässä aika monessa kaupassa ja mistään ei löytynyt sitä väriä mistä olin sukkia tekemässä, siinä vaiheessa meinasi paniikki iskeä. No sitä väriä löytyi sitten vihdoin Prismasta. Myöhemmin siis kuitenkin kävi ilmi että sitä toista kerää ei olisi tarvittu. Nyt minulla on siis 2 kerää tumma lilaa, yksi kerä lilaa ja kaksi kerää sinistä seiska veikkaa odottamassa kutomista. Itse asiassa tuo sininen hyppäsi jo puikoille, siitä valmistuu hys hys juttu anopille :)

Tuolla samaisella Jyväskylän reissulla myin tekemiäni kortteja 16kpl ja sain tilauksen kahdesta. Siispä jos haluat minulta kortteja ostaa niin kortit osio antaa virheellistä tietoa siitä mitkä kortit vielä ovat saatavilla. Teen lähipäivinä uuden sivun missä myytävät kortit ovat. Sivu löytyy oikealta ylhäältä kohdasta sivut ja vapaat kortit.

Pykäsin kokoon myös uuden Foorumin , koska foorumi jolla ennen kirjoittelin lopettaa toimintansa.

Ammattiosastolla tapahtuu myös, olen saanut kutsun kaksiin pääsykokeisiin jotka ovat marraskuulla muuta niistä ei sen enempää vielä :)