Tosiaan korteista työn alla ovat keijukortit ja sitten joulukortteja rupeaa varmaan pikku hiljaa valmistumaan enemmän. Laskin tuossa yksi päivä että minulla on 3d-kuvia yli 160 kortin valmistamiseen. Korttipohjia ei ihan niin paljoa ole ;) Järjestin nuo 3d kuvat muovitaskuihin kansioon. Valmistuneet kortit pistin myös muovitaskuihin, mutta niille ei ole kansiota kun en suomalaisesta löytänyt pientä muovikansiota, mappia en halua.

Kutomiset on siinä vaiheessa että Jenga puseroon rupesin tekemään huppua, siitä puuttuu siis hihat ja huppu. 7 veljestä jättiraita sukat on puoliksi valmiit, eli toisin sanoen yksi sukka valmiina. Vähän jännittää että miten saan tehtyä toisesta sukasta täsmälleen samanlaisen. No eiköhän se onnistu. Novita bianco sukat on  kanssa puikoilla, toinen sukka melkein valmis ja toinen tekemättä.

Eli tekemistä riittäisi kun saisi vaan sellaisen draivin päälle että saisi työt valmiiksi. Lankaakin on paljon vielä odottamassa kutomista, mutta ensin pitää saada nuo entiset valmiiksi ennen kun aloittaa uusia.

Sellaista tuunaustehtaasta tällä kertaa :)