1924333.jpg

Ei viitsi kuvatonta postausta tehdä niin laitoin tuon väreiltään ihanan kuvan tuohon :) Otin kuvia eilen omassa pihassa, oli aivan ihanan värisiä puskia. Lähinnä siksi että jos joskus värjäilisin lankaa niin nämä toimisivat hyvänä inspiraation lähteenä.

Neulepuolella on paljon kesken. Ullaan on tulossa tarjolle yksi ohje ja samalla testaan yhden uutuuslangan. Emmalle olen tekemässä novitan muksuekstarasta palmikkohupparia. Huppari on toisen puolen saumojen ompelua ja huppua vaille valmis. Tuota huppua hieman epäilen että osaanko tehdä oikein. Tein hupparin koolla 110cm/116cm ja vaikuttaa aika valtavalta, tosin en ole sitä vielä neidille koettanut. Viimeksi kuin tein novitan ohjeella hupullisen jutskan niin huppu ei onnistunut ollenkaan vaikka ohjeen mukaan tein. Samaa pelkään nyt tämän hupparin kohdalla. Hupparihan on ollut kesken jo huhtikuusta asti, jostain syystä en ole saanut sitä tehtyä. Kesken on myös virvatulet huivi (oma ohje), revontulihuivi ja sukat). Tekojonossa on sukkia, huiveja ja Emmalle neuleita plus pari tilaustyötä. Antaisko joku lisää tunteja vuorokauteen?

Lankaa tursuilee joka nurkasta, miksi hmeessä sitä pitää kuitenkin haalia koko ajan lisää ;) Lankakaappiin eivät kaikki langat mahdu millään. Paljon olisi ihania lankoja mistä tekisi mieli tehdä vaikka mitä just nyt heti. Mutta ne nyt saavat odottaa sitä hetkeä kun on aikaa neuloa muuten vaan ihan mitä huvittaa :) Nyt ajattelin pitää langanostolakkoa tampereen messuille asti, paitsi lukuun ei oteta titityyn sukkalankaklubin pakettia. Tosin mieleni tekisi ostaa alpakkalankaa koska sitä varastossani ei ole. Paljon villalankoja ja villasekoitteita kylläkin.

Ompelupuolella riittäisi ideoita vaikka muille jakaa. Kankaita on tullut hamstrattua ja nyt kun töissä olen oppinut monta uutta juttua niin ideoita tulee koko ajan tulvimalla lisää. Ensi kesäksi etsiskelen jo Emmalle mekkokankaita, joten jos joku näkee kivoja niin saa vinkata :) Varsinkin jos edullisesti saa niin mielelläni ostan jos ovat mieleisiä :)

Askartelupuolella pitäisi keskittyä nyt pikku hiljaa tekemään joulukortteja ja niin teenkin kunhan aika antaa myöten. En ole vielä päättänyt että tekisinkö sarja työnä vai kaikki erilaisia. On se ehkä tylsä lähettää pari kymmentä samanlaista korttia. Ideoita tälläkin saralla olisi. Kirjoitin tuossa muutama rivi aiemmin että pidän langanostolakkoa tampereen messuille asti, sama pätee askartelutarvikkeisiin. Olisi tarpeen pitää ostolakkoa, koska tavaroita on jostain syystä kertynyt paljon enkä ole edes suurinta osaa ehtinyt käyttämään.

Ei ole muuten tarkoitus nurista, vaan muuten vain kirjoitella :)

PS. Lisää projektia pukkaa tulevaisuudessa, ostin nimittäin vanhan Lundbyn nukkekodin :)