3488243599_48772eb170.jpg

Tässä on vain osa huiveista mitä olen tänä vuonna tehnyt. Mietinkin tässä että alanko tosiaan toistaa itseäni, eihän täällä jaksa kukaan käydä lukemassakaan varmaan kun joka kerta lävähtää huivin kuvat silmille.

Minulla kun sattuu vielä olemaan niin että teen useamman samaa huivia kun mieleisen mallin löydän.  Forget-me-not huiveja (rav-link) tein 7kpl, Revontuli huiveja tein 9kpl, leaf lace huiveja 10kpl ja shetland Triangle huiveja 6kpl. Nämä kaikki vajaan vuoden aikana plus tietysti n. 15 muuta huivin tekelettä. Siis herranen aika, yli 50 huivia! Tämän vuoden saldo tähän mennessä tuosta on 23 huivia. Onko ihme että rupeaa hieman ryydyttämään...

Ja mitä tekee tämä neuloja? Tilaa get knittediltä ohjeet kolmeen uuteen huiviin :) Onneksi tässä on tulossa muitakin projekteja, joista osa tosin hyvinkin salaisia mutta tuloillaan on neuletakkia, sukkaa yms. Varmaan ompeluksiakin jonniin verran.

Jonkin asteinen plääh siis iskenä, vaikka koko ajan jotain teenkin. Mutta blogi ei kuitenkaan hiljene kun postauksia on varastossa pitkälle tulevaisuuteen ;)